Testa hur det ligger till med din sömn

[[[["field21","less_than","6"],["field26","less_than","6"],["field27","less_than","6"],["field28","less_than","6"],["field29","less_than","6"],["field30","less_than","6"],["field31","less_than","6"],["field33","less_than","6"]],[["show_fields","field25"],["set_value",null,"done",null,"field38"]],"and"],[[["field25","greater_than","15"],["field25","less_than","32"],["field38","equal_to","done"]],[["show_fields","field39"]],"and"],[[["field25","equal_to","32"],["field38","equal_to","done"]],[["show_fields","field38"]],"and"],[[["field25","less_than","15"],["field38","equal_to","done"]],[["show_fields","field37"]],"and"],[[["field25","equal_to","15"],["field38","equal_to","done"]],[["show_fields","field37"]],"and"]]
1
Fyll i hur du haft det de senaste två veckorna
Har du haft svårt att somna på kvällen?
Har du vaknat mitt i natten och haft svårt att somna?
Har du vaknat för tidigt på morgonen och haft svårt att somna om?
Påverkar din sömn hur du fungerar i vardagen?
Är du orolig över din sömn?
Tar du exempelvis sömnmedel eller annat för att få sova?
Har du oroande eller stressande tankar som hindrar dig från att somna?
Påverkar din sömn ditt humör och sociala liv?

Ditt resultat: [ field21 + field26 + field27 + field28 + field29 + field30 + field31 + field33 ]

Du har skattat i huvudsak låga poäng på självtestet. Det betyder att du sannolikt inte har ett sömnproblem som behöver behandling. Vi sover alla dåligt någon gång då och då. Men är du orolig för din sömn ska du alltid kontakta en läkare för bedöming.

Du har skattat flera höga poäng på självtestet vilket visar att du inte är nöjd med din sömn. Det betyder att du kan ha ett långvarigt problem som behöver behandling. Ett långvarigt sömnproblem ger konsekvenser både på hälsan och i livet som stort, därför är det viktigt att söka hjälp och få behandling.


Vi på Learning to Sleep, Sveriges första digitala sömnmottagning med certifierade sömncoacher, kan kanske hjälpa dig med dina besvär. Läs gärna mer om hur det fungerar och vad vi erbjuder.


Du har skattat i huvudsak höga poäng på självtestet. Det betyder att du kan ha ett långvarigt sömnproblem som behöver behandling. Ett långvarigt sömnproblem ger konsekvenser både på hälsan och i livet som stort, därför är det viktigt att söka hjälp.


Vi på Learning to Sleep, Sveriges första digitala sömnmottagning med certifierade sömncoacher, kan kanske hjälpa dig med dina besvär. Läs gärna mer om hur det fungerar och vad vi erbjuder.


Previous
Next

Hög poäng på testet? Eller känner du dig besvärad av din sömn?